ajándékutalvány facebook

Elérhetőségek

EXKLUZÍV FELNŐTTKÉPZŐ & AUTÓSISKOLA

Cím: 9700 Szombathely,
Thököly út 48. (Duna house ingatlanközvetítő mellett, udvar felőli bejárat)
Telefon:
+36-94/313-686
Mobil:
+36-20/402-7332
E-mail:
info@exkluzivautosiskola.hu
További információk

9700 Szombathely, Thököly utca 48.
Ügyfélfogadás: 
Hétfő - Péntek 8:00 – 16:00
Tel.: 94/313-686, 20/402-7332

9900 Körmend, Rákóczi u. 13.
Ügyfélfogadás: 
Hétfő – Csütörtök:
de. 08:00 – 12:00 du. 13:00 - 17:00

Péntek: 8:00-12:00ig

Tel.: 94/412-899

Felnőttképzési ny.szám: B/2020/0006241096 Budapest IX. ker., Ernő u. 30-34.
Ügyfélfogadás: 
hétfő - péntek 8:00 – 16:00
Horváth Lajos : 30/337-9960

Győr, Puskás Tivadar u. 4.

Fider Zsolt, 20/322-5999

 

Képzőszerv adatai:

Kelemenné N. Marianna ev. (Exkluzív Felnőttképző és Autósiskola)

9900, Körmend, Rákóczi u. 13.

Nyilvánt.sz.:6288066

Adószám: 53300902-2-38

Felnőttk.eng. sz.: E-000239/2014

Iskolavezető: Kelemenné N. Marianna

Tel.száma: 0620/9281-640

Email: kelemenne@gmail.com

www.exkluzivfelnottkepzo.hu

 

Kövess minket a Facebookon is! Felnőttképzési tanfolyamok

Minőségirányítási képzések

Minőségirányítási képzések

LEAN menedzsment:

A vevői igények alakulásához igazodó anyagáram kialakítása a termelésben vagy szolgáltatásban (csak azt állítjuk elő, amire szükség van, akkor és olyan formában, ahogy a vevő igényli). A terméknek, a szolgáltatásnak vevőhöz történő eljuttatási idejének és útjának minél jobban történő lerövidítése a hozzáadott értéket nem termelő tevékenységek (veszteségek) folyamatos kiküszöbölésével és csökkentésével, a működés folyamatos tökéletesítésén keresztül.

Hibamód és hibahatás elemzés képzés (FMEA):

Az FMEA egy olyan szisztematikus módszer, melynek segítségével felismerhetjük, azonosíthatjuk, elemezhetjük, értékelhetjük és megelőzhetjük az összes lehetséges hibamódot és hibatípust. Hibamódnak tekinthetjük azokat a hibákat, melyek az előírt paraméterektől, elvárásoktól eltérnek. Az FMEA a még be nem következett hibákkal foglalkozik, amelyeket a becsült kockázatok alapján rangsorol. Alapvetően FMEA moderátorok, koordinátorok részére nyújt a képzés naprakész információkat az FMEA gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban.

ISO/TS 16949:2009, Ford Q1, VDA 5 szabványváltozások:

Az IATF irányelvek az ISO/TS 16949 alkalmazásához tartalmaznak javaslatokat, az autóiparban bevált gyakorlatokat, példákat és magyarázatokat amelyek, ha alkalmazzák őket, akkor segítséget nyújtanak ahhoz, hogy alkalmazójuk a Technikai Specifikáció – ISO/TS 16949 - követelményeinek megfeleljen. 

Ford Q1 Második Kiadás előírásai szerint a minősített beszállítóknak öt fő területen kell kimagaslóan teljesíteni: a gyártás minősége, gyártási kapacitás, alkalmazott gyártási technológia, árukiszállítás, valamint magas színvonalú ügyfélszolgálat.

VDA 6.1 olyan alkatrészek gyártóinak szól, melyeket gépjárművekbe építenek be, valamint szól a nyersanyagok és tartozékok beszállítóinak is. Jelenleg ez az egyetlen olyan szabvány, melyet azok a gyártó vállalatok is igénybe vehetnek, akik nem tanúsíttathatják magukat az ISO TS 16949 szerint.

Mérőrendszer elemzés (MSA):

A hallgatók megértsék a mérőrendszerek értékelésének elveit és gyakorlatát. Képesek legyenek a gyakorlatban eldönteni egy vizsgálati folyamatról (mérőrendszerről), hogy alkalmas-e egy adott mérésre. Váljon számukra világossá a teljes mérőrendszer elemzési folyamat és ezen belül az R&R vizsgálat, értelmezni tudják az eredményeket, és következtetéseket tudjanak levonni a hibák okára vonatkozóan is.

Minőségtervezés és az ellenőrzési terv; termékek jóváhagyási folyamata (APQP - PPAP):

Minőségtervezés (APQP)

Ez egy projekt menedzsment eszköz és egyben egy strukturált módszer arra, hogy meghatározzuk és végrehajtsuk azokat a tevékenységeket, melyek biztosítják, hogy az előállított termék megfelel a vevő igényeinek.

Termék jóváhagyási folyamat (PPAP)

Egy termék és annak gyártási folyamatának jóváhagyása. A PPAP alkalmazásával csökkenthető a hibás termék előállításának kockázata már a gyártás vagy szolgáltatás megkezdése előtt. Az APQP folyamattal nagyon szorosan összefügg, hiszen annak része. A PPAP csomag olyan dokumentumoknak egy sorozata, amiket hivatalosan jóváhagynak.

Problémamegoldás:

A résztvevő megismerkedik az alkalmazott kommunikáció legfontosabb elemeivel, szabályaival, különös tekintettel a problémamegoldásra. Képessé válik a problémák menedzselésére, megoldására. Másik oldalról pedig a statisztikai technikák alkalmazásán belül az adatok megfelelő gyűjtésének és bemutatásának fontosságára is felhívjuk a figyelmet, különös tekintettel a termelési döntések objektív és szubjektív kritériumainak meghatározása, a döntési módszer megválasztása.

Statisztikai folyamatszabályozás (SPC):

A folyamatképességi vizsgálattal az időbeni állandóságot és megfelelőséget vizsgáljuk, egyben megteremtjük a lehetőségét a folyamat szabályozókártyával történő ellenőrzéséhez, szabályozásához. A folyamatok ilyen jellegű szabályozását nevezzük statisztikai folyamatszabályozásnak (SPC), amely folyamatszabályozás kialakításának, bevezetésének menetét mutatja be. A statisztikai folyamatszabályozás statisztikai technikák felhasználásával, szabályozókártyák alkalmazásával elemzi és követi nyomon a folyamatokat. Segítségével a szükséges beavatkozások proaktívan, a hibák bekövetkezése előtt megtehetők. A selejt keletkezése megelőzhető, a folyamatok szabályozott, stabil állapotban tarthatók.

Változásmenedzsment:

A szervezet változáskezelési képességének fejlesztése - A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése - Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül - A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése - A tudatos szervezeti változást támogató módszerek megismerése és begyakorlása.
Vissza az előző oldalra!
EXKLUZÍV FELNŐTTKÉPZŐ & AUTÓSISKOLA - Magyar